Begeleiding door huidtherapeuten

Heb jij een huidaandoening, een huidprobleem of een probleemhuid? Dan wil je daar van af! Of wil jij, net als veel andere mensen, een boost geven aan jouw huid? Een mooie, egale, zachte, gave en gezonde huid is gezichtsbepalend en wij helpen jou graag, om zelfverzekerd voor de dag te komen.

HuidzorgWinkel laat jouw huid [weer] stralen en biedt niet alleen geweldige producten, maar bovenal ook het advies van experts uit de praktijken van HuidZorg Drenthe.

ER WORDT VAAK HEEL VEEL GEROEPEN, MAAR WAT WORDT ER VAN WAARGEMAAKT?

Uitsluitend werkzame producten

Bij HuidzorgWinkel mag je erop vertrouwen dat wij uitsluitend producten toepassen en verkopen die écht iets doen voor je huid. Producten die écht een verbetering op gang brengen of die daadwerkelijk het genezingsproces van jouw huid bespoedigen.

Wij zijn van mening dat we weliswaar producten kunnen verkopen, maar alles begint met advies. Advies, verstand van zaken, expertise én vertrouwen. Samen maken ze het verschil!

En daarbij sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Voor advies op basis van het persoonlijke gesprek in een van onze praktijken of via het online huidadvies. Het advies dat je krijgt voor jouw huid komt van behandelaars die dagelijks de behandelingen uitvoeren in onze praktijken. Zij weten welk probleem er speelt, welke behandeling daarbij past en met welke producten je echt een verandering of verbetering in gang zet. Puur en alleen afgestemd op jouw persoon en wat er bij jou past.

Wij adviseren alleen de beste producten om je huid te verzorgen. Zo kun je erop vertrouwen dat wij uitsluitend producten adviseren en verkopen die een hoog gehalte aan werkzame ingrediënten (werkstoffen)bevatten. Die werkstoffen zijn naar onze overtuiging verantwoordelijk voor een omslag, een verbetering van jouw huidprobleem.

Advies, levering en contact

Omdat we weten dat een door ons geadviseerd product iets gaat veranderen in jouw huid, houden we ook contact met jou. Dat vinden we belangrijk om jou zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden in de aanpak en verbetering van jouw huidaandoening. Dus wanneer je iets bestelt bij HuidzorgWinkel, dan nemen we een week na ontvangst van het door jou bestelde product contact met je op om te vernemen of je al iets van een verandering bespeurt. Mocht dat nog niet het geval zijn dan nemen we met je door wat we verwachten. Sowieso vragen wij je twee of zes weken na je eerste gebruik van het product, hoe het met jouw huid gaat en waar we nog een stap kunnen maken.
Copyright 2021 HuidZorgWinkel.nl

HuidzorgWinkel.nl
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 - 26 12 38
Contact

Privacy verklaring
Retourneren
Algemene voorwaarden
ABN AMRO: NL66ABNA0451024346
KVK nummer: 04084715
BTWnummer: NL001410478B64Inloggen
Als je e-mailadres in ons systeem staat dan heb je een nieuw wachtwoord ontvangen via e-mail.