Acne

Er zijn heel veel acnecrèmes en -lotions op de markt. Dit maakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. De effectiviteit van een acnecrème is afhankelijk van de aanwezigheid van specifieke werkzame ingrediënten. Zo zit er in sommige producten bijvoorbeeld benzoylperoxide. Een nadeel van dit product is dat het de huid behoorlijk uitdroogt. Afhankelijk van de acnegradatie en het type huid, zijn salicylzuur, glycolzuur en vitamine A hier wat ons betreft veel beter op hun plaats. De hoeveelheid en de samenstelling van deze ingrediënten speelt ook een belangrijke rol.

Huidtypes en acne
We gaven daarnet al even aan, dat acne zich op diverse manieren uit en dat dit ook bij ieder mens weer anders is of in andere mate. Welk type huid heb jij?

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Acne: een ontsierend huidprobleem waar je van af wilt!

Acne doet zich voor in verschillende hoedanigheden. Ook qua heftigheid is er veel verschil. Acne komt vooral in het gelaat, op de rughals-en nekgebied, borst en ook op de billen voor. Ondanks het gegeven dat de oorzaken lang niet allemaal vaststaan, is het zeker niet bewezen dat acne wordt veroorzaakt omdat je vaak vet zou eten of omdat je niet hygiënisch zou zijn. Het is al vervelend genoeg wanneer je er last van hebt of er zelfs onder gebukt gaat. Dat hoeft helemaal niet, want Huidzorgwinkel helpt!

We zien vaak dat acne schaamte met zich meebrengt. Gelukkig kan HuidzorgWinkel veel voor je doen. Allereerst omdat wij de beste producten verkopen waarmee jij acne er onder krijgt. Maar ook door het advies van en de begeleiding door experts, bewijst HuidzorgWinkel zijn meerwaarde.

Want de huidtherapeuten van HuidZorg Drenthe (en van acnekliniekdrenthe.nl) zijn degenen die door hun ervaring weten wat jij nodig hebt, wat je zelf kunt doen en wat zij voor jou kunnen betekenen. Zij zijn jouw persoonlijke online adviseurs op HuidzorgWinkel.nl.