Huidverbetering

Op een bepaald punt in ons leven krijgen wij allemaal te maken met huidveroudering. Zo rond je 35ste levensjaar beginnen de eerste tekenen zichtbaar te worden. In welke hoedanigheid en wanneer die zich precies manifesteren, hangt van veel factoren af. Erfelijke aspecten, maar ook externe factoren spelen hierbij een grote rol. Huidveroudering kun je zelf deels beïnvloeden door een gezonde levensstijl en een goede huidverzorgingsroutine te hanteren.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond

Producten huidverbetering

Je kunt er behandelingen voor ondergaan en je kunt ook thuis veel doen om die huidverbetering een flinke zet in de goede richting te geven. HuidzorgWinkel biedt heel veel producten die bijdragen aan het daadwerkelijk verbeteren van jouw huid. En het voordeel van HuidzorgWinkel is, dat onze webshop wordt ‘gevoed’ en ondersteund door echte specialisten. Want de huidtherapeuten achter HuidzorgWinkel zijn dagelijks met dit werk bezig in de praktijk. En het verschil dat we willen maken, dat ga je ook echt zien en merken. Want wanneer je verzorgingsproducten bestelt via onze HuidzorgWinkel dan bellen of mailen we jou 2 weken na verzending daarvan, om te vragen of de producten in goede orde zijn ontvangen en of je ze wellicht al gebruikt.

Of dat je nog vragen hebt over het gebruik en de frequentie. En na een aantal weken nemen we nog eens contact met je op, om te vragen hoe de producten bevallen en of je al verbetering van jouw huidprobleem bespeurt. Ook is de chatfunctie op onze website actief tijdens openingsuren van de praktijken van HuidZorg Drenthe. Dus heb je vragen, hoe je producten moet toepassen, bij welk huidprobleem, hoeveel je moet gebruiken en hoe vaak je een aandoening moet verzorgen om resultaat te bereiken, wij staan voor je klaar en hebben antwoord op jouw vragen. Juist door dat contact met onze klanten optimaal te houden, weten wij met welke vragen of met welke aandoening iemand producten bij ons bestelt of heeft besteld. Zien wij een ongewone bestelling (een combinatie van producten waar wij onze vraagtekens bij plaatsen), dan nemen we zeker contact met je op om te achterhalen wat jij wilt bereiken met huidverbetering. In sommige gevallen zullen we samen tot de conclusie komen, dat een bezoek aan onze praktijken gewenst is om voor jou de beste zorg(producten) te bieden.

We hebben de huidverbetering in verschillende onderdelen toegevoegd op deze pagina. Je kunt klikken op het onderdeel dat past bij jouw persoonlijke situatie.